Παρεμβάσεις του βουλευτή κ. Στεφανάδη για επίσπευση της δημοσίευσης του ΦΕΚ που οριοθετεί τις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας μας ως περιοχές που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό της 30/10/20

http://radiosamos.gr/sites/default/files/2020-12/stefanadis-1.jpg

Μετά από συντονισμένες, συνεχείς και πιεστικές παρεμβάσεις μας, επισπεύσθηκε η δημοσίευση του ΦΕΚ 5293-1.12.2020 που οριοθετεί  τις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας μας  ως περιοχές που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου. 

Το γεγονός αυτό, όπως είναι αντιληπτό, έχει άμεσες ευνοϊκές συνέπειες  στις διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών και αποζημίωσης των πληγέντων. 

Ευχαριστούμε θερμά τους συναρμόδιους Υπουργούς (Υποδομών και Μεταφορών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Οικονομικών)  που υπέγραψαν, κατά απόλυτη προτεραιότητα, την απόφαση αυτή, υλοποιώντας τις άμεσες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίες έγιναν αμέσως μετά το σεισμό.  

Επίσης να ευχαριστήσουμε και το  Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Στέλιο Κουτνατζή που έδωσε εντολή να δημοσιευθεί το ΦΕΚ  άμεσα. 

Δημοσίευση
Πέμ, 03/12/2020