Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική
Ειδήσεις & πολύ Μουσική
on air




  Ακούστε το Ράδιο Σάμος

Ρεσιτάλ πιάνου από τελειόφοιτες σπουδάστριες της Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής
Πυθαγόρειος Μουσική Σχολή

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στους τελειόφοιτους σπουδαστές της διοργανώνει η Πυθαγόρειος Μουσική Σχολή, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τις Απολυτήριες και Πτυχιακές Εξετάσεις. Την Κυριακή 19 Απριλίου, οι τελειόφοιτες σπουδάστριες πιάνου Μαρία Βραχνή και Ευαγγελία Κωνσταντάτου παρουσιάζουν σε ρεσιτάλ μέρος του προγράμματος των εξετάσεών τους.

Ανακοίνωση:
Το ωδειακό έτος που διανύουμε αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για αρκετούς σπουδαστές της Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής, καθώς βρίσκονται στην τελική τάξη ολοκλήρωσης των σπουδών τους και στο κατώφλι των Απολυτηρίων Εξετάσεων.

Όπως συνηθίζεται, οι τελειόφοιτοι σπουδαστές, λίγο καιρό πριν από τις εξετάσεις τους, δίνουν ρεσιτάλ, κατά τα οποία ερμηνεύουν το πρόγραμμα των μουσικών έργων που προετοιμάζουν για να παρουσιάσουν ενώπιον της εγκεκριμένης επιτροπής του Υπουργείου Πολιτισμού.

Κατά τη φετινή χρονιά, η Πυθαγόρειος Μουσική Σχολή έχει σπουδαστές που διεκδικούν Δίπλωμα Μονωδίας, Πτυχίο Πιάνου αλλά και Πτυχία Ανώτερων Θεωρητικών.

Τον περασμένο μήνα, οι υποψήφιοι διπλωματούχοι Μονωδίας Ευγενία Χαριτίδου και Χρήστος Γκάσιος, από την τάξη της Δήμητρας Τσακανιά, παρουσίασαν ρεσιτάλ κλασικού τραγουδιού, ερμηνεύοντας μέρος του προγράμματος των διπλωματικών τους εξετάσεων, με τη συνοδεία του καθηγητή πιάνου Δημήτρη Περρή.

Την Κυριακή 19 Απριλίου, τη σκυτάλη παίρνουν οι τελειόφοιτες σπουδάστριες πιάνου Μαρία Βραχνή και Ευαγγελία Κωνσταντάτου, από την τάξη του Μάνου Παριανού, οι οποίες θα παρουσιάσουν Ρεσιτάλ Πιάνου, ερμηνεύοντας για πρώτη φορά μέρος του προγράμματος των Πτυχιακών τους Εξετάσεων.

Η Μαρία και η Ευαγγελία αποτελούν παιδιά της Σχολής, καθώς ξεκίνησαν τις σπουδές τους σε ηλικία μόλις επτά ετών. Μέσα από τη μακρόχρονη παρουσία τους στην Πυθαγόρειο Μουσική Σχολή καλλιέργησαν, ανέδειξαν και εξέλιξαν το ταλέντο και τη μουσική τους προσωπικότητα, φτάνοντας πλέον στην τελική τάξη του πτυχίου τους.

Η Πυθαγόρειος Μουσική Σχολή προσκαλεί το κοινό την Κυριακή 19 Απριλίου, στις 20:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Δυτικής Σάμου, στο ρεσιτάλ πιάνου της Μαρίας και της Ευαγγελίας, όπου θα ερμηνεύσουν έργα από την Μπαρόκ, Κλασική, Ρομαντική και Σύγχρονη εποχή.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
Οδός Γοργύρας, Καρλόβασι Σάμου
Τηλ.: 22730 35814 και 6997065193
Ιστοσελίδα: https://pythagoreiosms.gr
E-mail: pythagoreiosmusic@gmail.com

Ειδήσεις

Προσθήκη νέου σχολίου

Απλό κείμενο

  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.

Τίτλοι Ειδήσεων