Το βίντεο της μεγάλης ντροπής: Ασθενής σέρνεται στο πάτωμα για να πάει στην τουαλέτα

http://radiosamos.gr/sites/default/files/2022-09/nosokomio-xania.jpg

Εικόνες ντροπής και αίσχους στο νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, μία ξένη τουρίστρια που νοσηλευόταν τραυματισμένη στα επείγοντα του νοσοκομείου στα Χανιά ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, το προσωπικό φέρεται να την ειρωνεύτηκε, αντί να την βοηθήσει.

Έτσι η ίδια ξεκίνησε να πάει στην τουαλέτα, σερνόμενη στο πάτωμα, ακούγοντας, μάλιστα, κάποια ειρωνικά σχόλια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Χανιώτισσα που τράβηξε και το βίντεο, μια τουρίστρια βρισκόταν στα ΤΕΠ με τραύματα και ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, το προσωπικό των ΤΕΠ φέρεται να την ειρωνεύτηκε για απάντηση. Στο τέλος, όπως αναφέρει, η ασθενής ξεκίνησε η ίδια να πάει στην τουαλέτα, σερνόμενη στο πάτωμα, ενώ κάποιοι παρευρισκόμενοι φέρονται να έλεγαν “άστη να σέρνεται σαν το σκουλήκι για να μάθει”

Έχει διαταχθεί κατεπέιγουσα ΕΔΕ

Το περιστατικό κατέγραψε τρίτο άτομο, το οποίο το κοινοποίησε στα social media, ενώ έγινε και έγγραφη καταγγελία στη διοίκηση του νοσοκομείου.

Ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του zarpanews.gr, είπε ότι έχει ήδη διατάξει κατεπείγουσα ΕΔΕ:

«Επικοινώνησα με την κυρία που κάνει την καταγγελία, της ζήτησα να την κάνει και εγγράφως σε μας, όπως και έγινε. Έχω διατάξει να διεξαχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ για το συμβάν και εκφράζω συγγνώμη για το περιστατικό αυτό. Η ασθενής, εξ όσων μου έχει αναφερθεί, ήταν υπό την επήρεια μέθης και σε διέγερση, αλλά και πάλι θα έπρεπε να έχει την κατάλληλη αντιμετώπιση», δήλωσε.

Video
Δημοσίευση
Τετ, 07/09/2022