Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου απευθύνει κάλεσμα στα μέλη του, στις οικογένειές τους και στο ευρύ κοινό να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου σε Σάμο και Ικαρία, με αφορμή την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η επέτειος αποτελεί ιστορική παρακαταθήκη για τους σύγχρονους εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες, με αναφορές σε ζητήματα που αφορούν τις συνθήκες εργασίας, τους μισθούς, την υγεία, την παιδεία και τις συλλογικές συμβάσεις.
Παράλληλα, διατυπώνονται θέσεις του Συλλόγου σχετικά με τη διεθνή πολιτική, με αιτήματα που αφορούν την αποχώρηση της χώρας από το ΝΑΤΟ, την απομάκρυνση ξένων στρατιωτικών βάσεων καθώς και τη διακοπή διπλωματικών, στρατιωτικών και εμπορικών σχέσεων με το Ισραήλ. Γίνεται επίσης αναφορά στην κατάσταση στην Παλαιστίνη.
Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν:
Σάμος: Πλατεία Καρλοβάσου, στις 6:30 μ.μ.
Ικαρία: Πλατεία Ευδήλου, στις 7:00 μ.μ.
Την ανακοίνωση υπογράφει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου.

Προσθήκη νέου σχολίου