ΔΕΘ: Διαδηλώνουν για αυξήσεις στους μισθούς, για ρεύμα και καύσιμα φτηνά

http://radiosamos.gr/sites/default/files/2022-09/deth-24.png

«Συμβάσεις κλαδικές – αυξήσεις των μισθών – Αυτή είναι η απαίτηση των εργατών» και «Πανάκριβο το ρεύμα, πανάκριβη ζωή – Οργάνωση κι αγώνας, η μόνη επιλογή» φωνάζουν οι εργαζόμενοι που μαζεύονται στην πλατεία ΧΑΝΘ.

Διαδηλώνουν για αυξήσεις στους μισθούς, για ρεύμα και καύσιμα φτηνά για τον λαό, ζωή και δουλειά με δικαιώματα, ενάντια στα αντεργατικά μέτρα, στην πολιτική που τους καταδικάζει σε φτώχεια, πολέμους, κρίσεις.

Ενιαίος πανελλαδικός αγώνας τώρα, καμία αναμονή για λύσεις από τα πάνω

«Η εργατική τάξη, ο ελληνικός λαός μπορούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων, κανένας εφησυχασμός, ενιαίος πανελλαδικός αγώνας τώρα, καμία αναμονή για λύσεις από τα πάνω», τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δήλωσή του από το συλλαλητήριο στη ΔΕΘ. 

Οι απεργοί της «Μαλαματίνα» και απολυμένοι της «Edilmac» διαδηλώνουν στην πλατεία ΧΑΝΘ 

Στο συλλαλητήριο στην πλατεία ΧΑΝΘ συμμετέχουν οι σχεδόν 100 απολυμένοι της «Edilmac», εργολαβική εταιρεία που συνεργάζεται με την «Ελληνικός Χρυσός», στα μεταλλεία στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

Το δικό τους «παρών» δίνουν και οι απεργοί της «Μαλαματίνα» οι οποίοι συνεχίζουν τον αγώνα τους για να παρθούν πίσω οι απολύσεις και να υπογράψουν ΣΣΕ. 

Video
Δημοσίευση
Σάβ, 10/09/2022