Διατροφή

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στα πλαίσια της επικράτησης της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» θεωρούν πως είναι εκ των ουκ άνευ πλέον να τρώμε έντομα και τρόφιμα εργαστηρίου για να… σωθεί  ο πλαν

Οι φακές ανήκουν στην οικογένεια των οσπρίων. Κυκλοφορούν σε κόκκινες, καφέ, μαύρες και πράσινες ποικιλίες. Περιέχουν υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης και φυτικών ινών.

Το ιχθυέλαιο προέρχεται από πολλά είδη ψαριών. Είναι πλούσιο σε δύο σημαντικά ωμέγα 3 λιπαρά οξέα που ονομάζονται εικοσαπεντανοϊκό οξύ (EPA) και εικοσιδυαεξανοϊκό οξύ (DHA).

Μικροί και μεγάλοι λατρεύουν τα μακαρόνια και πολύ δύσκολα μπορούν να τα βγάλουν από την ζωή τους, ενώ ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν εφιαλτικό.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σημάδια που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε την έλλειψη φρεσκάδας σε ένα ψάρι.

Υπάρχουν πολλοί νόστιμοι τρόποι προετοιμασίας λαχανικών: Μπορείτε να τα κάνετε στον ατμό, να τα σοτάρετε, να τα ψήσετε στη σχάρα και -φυσικά- να παραλείψετε εντελώς τη διαδικασία μαγειρέματος.

Τα μανιτάρια είναι βρώσιμοι μύκητες με πολλά σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Τα πολλά διαφορετικά είδη μανιταριών μας παρέχουν εξίσου ποικίλες συνθέσεις και διατροφικά προφίλ.