Νέα ηλεκτρονική επίθεση σε βάρος της μόλις χθες καταγγέλλει η Όλγα Γεροβασίλη

http://radiosamos.gr/sites/default/files/2022-11/gerobasili.jpg

Αποκάλυψη - «βόμβα» σήμερα από την Όλγα Γερβοασίλη, που κατήγγειλε «γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση - χακάρισμα» σε βάρος της από χθες.

«Ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους Βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης» δήλωσε η πρώην υπουργός και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Η ίδια γνωστοποίησε επίσης ότι προέβη «στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων».

Η κ. Γεροβασίλη σημείωσε πως τα παραπάνω συνέβησαν μετά  το σκάνδαλο των υποκλοπών από το «Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά».

Η βουλευτής κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή στην εισαγγελIα Πρωτοδικών, που διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις, καθώς έχει καταθέσει μήνυση για παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών δεδομένων της.

Εξερχόμενη τότε από το γραφείο του εισαγγελέα είχε τονίσει πως «το μέγαρο Μαξίμου κατεύθυνε τις παρακολουθήσεις, παρακολουθώντας ακόμη και υπουργούς του, όπως ο Νίκος Δένδιας» απευθύνοντας παράλληλα έκκληση στην ελληνική Δικαιοσύνη να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση.

Δημοσίευση
Πέμ, 24/11/2022