Άνοιξε στην Κύπρο η πρώτη εταιρεία παραγωγής συνθετικού κρέατος! – Σύντομα και στην Ελλάδα…

http://radiosamos.gr/sites/default/files/2023-02/KIPRS_KREAS.jpg

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στα πλαίσια της επικράτησης της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» θεωρούν πως είναι εκ των ουκ άνευ πλέον να τρώμε έντομα και τρόφιμα εργαστηρίου για να… σωθεί  ο πλανήτης από την… κλιματική αλλαγή και στα πλαίσια αυτά, άνοιξε η πρώτη εταιρεία φυτικού κρέατος εργαστηρίου στο δεύτερο ελληνικό κράτος, δηλαδή στην Κύπρο.

Η πρώτη κυπριακή start-up παραγωγής φυτικού υποκατάστατου κρέατος κοτόπουλου είναι πλέον διαθέσιμη σε περισσότερα από 100 σημεία πώλησης στην Κύπρο!

Να θυμίσουμε πως η προώθηση του συνθετικού κρέατος που θα έχει δημιουργηθεί από φυτά και θα κατασκευάζεται από… υπολογιστές είναι κάτι που θα δουν σύντομα οι Έλληνες όπως και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι και η αφορμή για όλα αυτά θα ήταν φυσικά οι αντι-ρωσικές κυρώσεις.

Η ισραηλινή εταιρεία Redefine Meat φτιάχνει υποκατάστατο κρέατος και είναι αυτό το οποίοι θα χρησιμοποιηθεί για να αντιμετωπιστεί η επισιτιστική κρίση.

Το ακόμα καλύτερο όμως είναι ότι όπως αναφέρει το Reuters (το απόλυτο maistream MME) μέσω της Giraudi, το συνθετικό αυτό κρέας θα κυκλοφορήσει σε εστιατόρια και κρεοπωλεία στην Γαλλία, στην συνέχεια στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Σουηδία και εν συνεχεία σε δεκάδες άλλες χώρες τον επόμενο χρόνο!

Σημειώνεται ότι πρόσφατα το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι Fox News εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Κλάους Σβαμπ, ιδρυτή και Προέδρου της WEF, με αφορμή την πρόσφατη ομιλία του στην G20 της Ινδονησίας, στην οποία ανήγγειλε μία επερχόμενη ολοκληρωτική πραγματικότητα, ως κάτι ιδανικό για την Ανθρωπότητα.

Οι Αμερικανοί μάλιστα αναρωτιούνται ποιος έχει δώσει το δικαίωμα σε αυτόν τον άνθρωπο που δεν είναι εκλεγμένος, να καλείται σε μία σύνοδο με τους ισχυρότερους παγκοσμίως ηγέτες του πλανήτη.

Δημοσίευση
Τετ, 01/02/2023