Συνάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κ. Μουτζούρη με εργαζόμενους της Κινητής Μονάδας της ΠΒΑ του ΚΕΘΕΑ

https://radiosamos.gr/sites/default/files/2023-12/DSC_0258_9.JPG

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε  χτες  5.12.2023 στο γραφείο του στη Περιφέρεια  με  εργαζόμενους της  ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ του ΚΕΘΕΑ .   

Οι εργαζόμενοι στην  Κινητή Μονάδα της Περιφέρειας που λειτουργεί με πόρους ΕΣΠΑ από τον Απρίλιο του 2021, προσφέρουν εξειδικευμένες  υπηρεσίες ευαισθητοποίησης του κοινού για θέματα εξαρτήσεων και στήριξης των οικογενειών εξαρτημένων ατόμων , σε όλο το νησί και  απομακρυσμένες περιοχές της Λέσβου, πραγματοποιώντας παρουσιάσεις σε Σχολεία , Κέντρα Υγείας και Δημόσιους χώρους. 

Σκοπός της συνάντησης με τον Περιφερειάρχη ήταν η ενημέρωση σχετικά με το έργο που προσφέρουν και για να τον ευχαριστήσουν για τη στήριξη που παρέχει στη λειτουργία συνολικά του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) από Ναρκωτικά, τζόγο, αλκοόλ και διαδίκτυο. 

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του για την ενημέρωση σχετικά με το έργο που γίνεται, υποσχόμενος ότι θα επισκεφθεί το Κέντρο και την Κινητή Μονάδα της Περιφέρειας , σε κάποια από τις δράσεις της. 

Δημοσίευση
Πέμ, 07/12/2023