Δ.Κουτσούμπας για την πρόταση μομφής: «Καταθέτουμε καθημερινά μομφή κατά της κυβέρνησης, στην πολιτική της και στις συνέπειες της»

https://radiosamos.gr/sites/default/files/2024-03/%CE%9A%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%82-1-1536x920.jpg

Θέση με τη σειρά του για τη πρόταση μομφής πήρε και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στη κυβέρνηση αναφορικά με την προσπάθεια συγκάλυψης για τη τραγωδία στα Τέμπη στο βήμα της Βουλής.

Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ επιτέθηκε στα άλλα κόμματα ενώ εξαπέλυσε μια διμέτωπη προσωπική επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη και Στέφανο Κασσελάκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Καταθέτουμε καθημερινά μομφή κατά της κυβέρνησης, στην πολιτική της και στις συνέπειες της. Μομφή λοιπόν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δεν αναγνωρίζουμε κανένα αντιπολιτευτικό ρόλο στο σοσιαλδημοκρατικό παρεάκι του ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και της Πλεύσης Ελευθερίας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους προέδρους των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Ειδικότερα, επέπληξε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι το κόμμα του λοιδόρησε από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία του ΚΚΕ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, «δεν την ψήφισε δεν κατέθεσε καν πόρισμα».

Από την άλλη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κουτσούμπας διερωτήθηκε αν η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για τους διεθνείς παρατηρητές ήταν αφέλεια ή επιπολαιότητα. Απευθυνόμενος προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ είπε «γιατί δεν τον προστατεύετε τον άνθρωπο;».

Δημοσίευση
Τετ, 27/03/2024