Πληρωμένη απάντηση στη «γαλάζια» χυδαιότητα από την Κ. Παπανικολάου

http://radiosamos.gr/sites/default/files/2023-01/papanikolaou.jpg

Το μέλος της ΑΔΑΕ έχει βρεθεί στο στόχαστρο, με τα πυρά και τη λάσπη να εκτοξεύονται τόσο από στελέχη  Ν.Δ. και Μαξίμου όσο και από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Στο κενό πέφτει η «γαλάζια» προσπάθεια να εμπλακεί με χυδαίο τρόπο στο σκάνδαλο των υποκλοπών η νομικός Κατερίνα Παπανικολάου στο αφήγημα που προσπαθεί να στήσει το Μαξίμου για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Μετά την ακραία στοχοποίηση του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, συνεπικουρούμενα από φιλικά ΜΜΕ προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν από τις βαρύτατες ευθύνες του πρωθυπουργού και να… χρεώσουν την Κατερίνα Παπανικολάου στον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αόριστες υπόνοιες.

Η ίδια η διακεκριμένη νομικός, όμως, έχει περάσει στην αντεπίθεση και με παρεμβάσεις της σε μέσα ενημέρωσης δίνει πληρωμένη απάντηση στο σύστημα Μητσοτάκη, αλλά ξεκαθαρίζει και το πώς έχει η κατάσταση με τον ρόλο και την αποστολή της Ανεξάρτητης Αρχής.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ ήταν υποχρεωμένος θεσμικά να ενημερώσει για τις υποκλοπές, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα διέπραττε αδίκημα.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι το έγγραφο της ΑΔΑΕ είναι μεν απόρρητο, όμως οι αρχηγοί των κομμάτων έχουν διαφορετικό ρόλο από εκείνο των ανεξάρτητων αρχών.

Επιφύλασσε, όμως, και πληρωμένη απάντηση στην εκστρατεία στοχοποίησής της τονίζοντας με νόημα ότι η τοποθέτησή της στην ΑΔΑΕ αποφασίστηκε από τη Διάσκεψη των Προέδρων και με πλειοψηφία 3/5 και όχι από τον πρόεδρο της Αρχής. Πρόσθεσε δε πως για τη θέση αυτή προτάθηκε από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

Δημοσίευση
Παρ, 27/01/2023